Find vej: Forside » Artikler » Dyrlæge Susanne Holst åbner klinik i Hornbæk

Dyrlæge Susanne Holst åbner klinik i Hornbæk

Lagt på dyreartikler24.dk den 31-10-2016 af petMaster


Den erfarne dyrlæge Susanne Holst er faldet for Hornbæk i Nordsjælland og åbner fredag den 21. oktober 2016 en topmoderne klinik i byens tidligere stationsbygning. Alle er inviteret til åbningsreception med bobler, rundvisning i klinikken og gaver til både hunde og katteHornbæk får sin egen dyrlægeklinik, når dyrlæge Susanne Holst fredag den 21. oktober 2016 åbner Hornbæk Dyreklinik i de lokaler, som tidligere rummede byens posthus på Hornbæk Station. Åbningen fejres med en festlig reception på dagen i tidsrummet kl. 14-17.

Her vil gæsterne blandt andet kunne møde den nye dyrlæge, få rundvisning og blive introduceret til det professionelle udstyr i klinikken samt nyde et lille glas bobler eller en fadøl samt lidt lækkerier tilberedt af Susanne Holst's søn, Peter Holst Tamstorf, der til daglig er kok på Nimb.

I forbindelse med åbningsfesten er der naturligvis også tænkt på dyrene, som vil få små gaver og smagsprøver på det hunde- og kattefoder fra Acana, som Susanne Holst anbefaler. På dagen vil der også være præsentation af og tilbud på fodertilskud fra Scanvet.

”Jeg er vild med Hornbæk, og det gik op for mig, at byen mangler en dyrlæge efter at klinikkerne i både Ålsgårde og og Gilleleje er lukket,” siger Susanne Holst, som også driver en veletableret klinik i Hvalsø.

Fremadrettet er det i Hornbæk Susanne Holst satser sin fremtid. Hun har købt hus tæt ved sin nye klinik, så hun kan gå på arbejde på få minutter. Det betyder også, at hun som en del af sin betjening af kunderne vil kunne tage imod akutte tilfælde, der opstår uden for almindelige arbejdstid.

Selve klinikken bliver indrettet med topmoderne udstyr, blandt andet en operationsstue og et digitalt røntgenanlæg, der sikrer helt skarpe billeder, hurtigt og præcist. En ultralyds-scanner skal bruges til at optage små film af form, størrelse og bevægelse. Dette er blandt andet vigtigt ved fosterscanning.

Med en helt ny laser, vil Susanne Holst kunne at behandle dyrene med laserterapi, som er koncentreret energi til naturlig heling. Laserlyset trænger ind i vævet og helt ind i cellerne, som udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i kroppens naturlige reparationsmekanismer. Helings-processen forstærkes dermed og immunforsvaret styrkes. Helings-tiden for akutte skader reduceres med op til 75 procent.

Dyreejere kan også se frem til at få hurtigt svar på prøver. Det avancerede udstyr i laboratoriet betyder, at analyser kan klares på cirka 20 minutter. Susanne Holst har også investeret i udstyr til tandbehandling i forbindelse med eksempelvis tandkødsbetændelse, tandsten, løse tænder, rodbetændelse eller knækkede tænder.

”Jeg har valgt at købe alt nyt og i den bedste kvalitet, selv om det er dyrt. Jeg har gjort det, fordi mine kunder skal have den bedste oplevelse,” siger Susanne Holst.

Hun ser frem til den store åbning, hvor alle er velkomne. I forbindelse med åbningsreceptionen vil man som nævnt kunne møde en repræsentant for Susanne Holsts foretrukne dyrefoder, Acana, der produceres i Canada.

”Jeg anbefaler det, fordi det er baseret på et højt kødindhold samt friske ingredienser. Det indeholder ingen farvestoffer, tilsætningsstoffer eller GMO-modificerede stoffer. Acana indeholder heller ikke hverken hvede og gluten, da det fremmer blandt andet allergi og har lav optagelighed. Alt er tilberedt på Acanas egne fabrikker og kontrolleret af den canadiske regering,” siger Susanne Holst.

Ved åbningen vil man også kunne møde en repræsentant fra den veterinære lægemiddelvirksomhed Scanvet, som vil give en særlig åbningsrabat på udvalgte fodertilskud. Og efterfølgende vil man i Hornbæk Dyreklinik foruden dyrefoder fra Acana kunne købe ormekure (receptpligtige), loppekure i håndkøb og andre nødvendigheder til at sikre dyrenes trivsel.

”Jeg glæder mig til at komme i gang. Hornbæk en by, hvor man tydeligvis passer godt på sine dyr. Det vil jeg gerne hjælpe med,” siger Susanne Holst. Man vil kunne ringe og bestille tid allerede fra onsdag.

Billedtekst: Den erfarne dyrlæge Susanne Holst er faldet for Hornbæk og glæder sig til at åbne sin klinik i den gamle stationsbygning på Hornbæk Station. Åbningen finder sted den 21. oktober. Foto: Marianne Diers.

Praktisk info:

Pressen er velkommen til at deltage i og dække åbningen af Hornbæk Dyreklinik.

Tid: Fredag 21. oktober kl. 14-17
Sted: Hornbæk Dyreklinik, Hornbæk Stationsvej 6, 3100 Hornbæk.

For uddybende information og interviews kontakt dyrlæge Susanne Holst på mobil 23 24 10 70 eller mail suholst@yahoo.dk

Sponsor